Troubleshooting


Topic Replies Activity
HOT UBEC (Buck adapter) replacement creates startup problem 1 June 10, 2019
UART handler died: :shutdown 3 May 28, 2019
Farmbot stopped working after power outlet 4 June 6, 2019
Is anyone else experincing problems when taking photos with the USB Boroscope Cam? 4 June 2, 2019
Camera calibration 11 June 1, 2019
Anyone else out there experiencing log on issues? 12 May 27, 2019
Bad Stepper Driver - Need replacement advice 3 May 25, 2019
Is FarmBot's AMPQ Server down? 2 May 23, 2019
FarmBot visiting 1 May 22, 2019
Getting a lot of "Sync error" messages in 9 May 20, 2019
Plant-detection Farmware crashing 6 May 20, 2019
Database or disk is full 6 May 16, 2019
Cant get weed detection to work after calibrating camera 1 May 16, 2019
Weed Detection how should that work?! 12 May 14, 2019
Connectivity problem - Wifi advanced setting info 9 May 14, 2019
If statement cannot read Pin variable 7 May 14, 2019
Coordinate issues 4 May 14, 2019
Package list empty in Run Farmware sequence command 4 May 13, 2019
Issues with connecting farmbot to webapp 4 May 9, 2019
Why my soil sensor is readind the same in water or out water 7 May 9, 2019
Farmdesigner resetting to coordinates 0,0,0 after movement 5 May 8, 2019
Cannot delete harvested plant? 2 May 8, 2019
Can't connect through Wifi, only through ethernet after updating to ver.7 30 May 7, 2019
Ethernet Connection Issue 39 May 4, 2019
Solutions for light & gentle watering 2 May 2, 2019
Z axis resetting zero on find home command 3 May 2, 2019
Instructions for Jump cables connections at New Farmbot built at School in Uruguay 3 April 28, 2019
X Axis doesnt keep Same 0 2 April 28, 2019
Camera calibration - scan image button disabled 4 April 26, 2019
Seeder issues - airpump? 5 April 26, 2019