Hello. I’m looking for Users from Poland☺
Hej. Poszukuje uzytkownikow z Polski. Prosze o kontakt.
Cześć Hubert,
Możesz się ze mna kontaktować
Moj FP na FB to https://www.facebook.com/farmbotpolska/
Pozdrawiam,
Maricn
Cześć
Niestety nie mogę wejść na podany adres fb. Czy możesz podać mi jakiegoś zwykłego maila do Ciebie?
Pozdrawiam
Hubert
gardener@wp.pl
Witam,
Też jestem szczęśliwym posiadaczem z polski. Udało mi się złożyć mojego farmbota i jestem w trakcie programowania sekwencji. Czy ktoś z was ma już doświadczenia z poprzedniego roku czy dopiero teraz zaczynacie sadzenie? W jakiej fazie macie już swoje farmboty?
Dzień dobry:) Jestem dziennikarką portalu Sztuczna Inteligencja (www.sztucznainteligencja.org.pl) i szukam ludzi, którzy używają FarmBota u nas, w Polsce; chcę zapytać, jak to działa, jak się sprawdza, jak im się podoba. Czy mogłabym prosić o kontakt? Bardzo by mi było miło! To mój mail: monika.redzisz@opi.org.pl Pozdrawiam:)
Cześć! Czy nadal działasz z Farmbotem? Niestety link do fb nie działa. Będę wdzięczna za kontakt!
Cześć! Czy nadal działasz z farmbotem? Jestem zainteresowana współpracą:) proszę o kontakt barb.stelmachowska@gmail.com
Cześć, nadal sie zajmuję, ale jakoś nie mam czasu na publikacje
Gdzie stacjonujesz? Szukam FarmBota do pokazania na wystawie… Idealnie gdyby ktoś zgodził się go wypożyczyć lub jeśli składał sam własnego - pomógł w postawieniu drugiego:) Myślisz, że jesteś w stanie pomóc?