Troubleshooting


Topic Replies Activity
About the Troubleshooting category 1 June 28, 2017
Sync, movement issues and errors everywhere! 23 October 18, 2019
Z motor works when x is 0 but not when x = 2640 7 October 18, 2019
During sequence Z axis moves down slowly 2 October 16, 2019
Take Photo / Camera Calibration fails 3 October 14, 2019
Variability of coordinates during the year 12 October 14, 2019
Farmbot 1.3 loading wait 3 October 9, 2019
Camera Calibration 2 October 2, 2019
Error code 24 after long power outage 3 October 2, 2019
Different sides of X axis not homing equally 11 October 2, 2019
Sync error and other errors 3 October 1, 2019
Farm Designer Groups 3 September 26, 2019
FarmBot stepper motors improvement tips 3 September 24, 2019
New error calibrating X axis 3 September 19, 2019
Calibration of axis 5 September 18, 2019
CS Failed: [move_absolute] - :uninitialized 4 September 16, 2019
Motors No Longer Working 7 September 14, 2019
步進馬達有噪音卻沒移動,有些按鈕無法按 2 September 9, 2019
Working motor / encoder settings changed? 1 August 30, 2019
Default settings for 1/2 microstepping? 1 August 30, 2019
Sequence with Tool Verification fails 3 August 27, 2019
Location variable in sequences 3 August 27, 2019
FarmBot Events Problems 3 August 26, 2019
Motors to weak/loosing steps 13 August 25, 2019
Trouble connecting to network 2 August 22, 2019
Heat related fails, I think 5 August 21, 2019
Firmware handler: Elixir.Farmbot.Firmware.UartHandler died 8 August 19, 2019
Relative movement failed 12 August 19, 2019
Farmbot version 6.4.11 cannot start due to "Certificate expired" 11 August 15, 2019
USB camera not detected 4 August 13, 2019